Parsa-aika on taas täällä! Sitä syömme mielellään salaatissa, keittona, risoton seassa ja vaikka missä.
Salaattin tarvitset:
salaatinlehtiä
pikkutomaatteja
savulohta
yhden avocadon
nipun parsaa
Salaatinkastikkeeksi:
oliiviöljyä
sitruunamehua
balsamicoa
suolaa
pippuria
Katkaise parsasta puumaiset tyvet pois, reilu viisi senttiä yleensä. Vihreitä parsoja ei juuri tarvitse kuoria, jos ne ovat tuoreita. Keitä parsoja suolatussa niukassa vedessä parin minuutin ajan. Ne eivät saa päästä veteliksi. Kokoa salaatti ja laita parsat pinnalle, pirskottele kastikkeen ainekset salaatin päälle ja nauti! ...mielellään hyvän valkoviinin kera. Riesling toimii aina!
*kuola valuu* saisipa nuo meidänkin irppanokat parsaa syömään..
VastaaPoistaMenee se paketti yksinkin ihan mainiosti... Ei meilläkään lapset sitä syö.
Poista