keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kaura-inkiväärimysli

Omatekoinen mysli maistuu hyvältä maustamattoman jogurtin kanssa, eikä ole lisäaineita! Ainesosat ja niiden määrät ovat hyvin suuntaa-antavia, jokainen laittakoon mysliinsä mitä haluaa ja miten paljon haluaa! Tästä myslistä ei tule kovinkaan makeaa, joten sokeria voi halutessaan lisätä.

4 dl kaurahiutaleita
0,5 dl kauraleseitä
0,5 dl seesaminsiemeniä
ripaus suolaa
ripaus kanelia
loraus ruokaöljyä
loraus hunajaa
0,5 dl kandeerattua inkivääriä pieninä paloina

Sekoita kaikki ainekset paitsi inkivääri leivinpaperin päällä uunipannulla. Paahda aineksia 180 asteessa vartin verran, varo, ettei mysli pala! Kääntele välillä lastan avulla. Anna jäähtyä, lisää inkivääri ja purkita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti