maanantai 29. lokakuuta 2012

Donut pops


Harjoittelin tyttären tulevia synttäreitä varten donut popsien tekemistä. Donitsit tein minidonitsikoneella jo aiemmin täällä julkaistujen reseptien mukaan.

Donitsit jäähdytetään paiston jälkeen jääkaapissa ja sillä aikaa sulatetaan suklaa. Sitä kuluu aika paljon, koska donitsit kuorrutetaan joka puolelta, menekki on noin 200 g 12-15 pikkudonitsia kohti. Työnnä ensin jäätelötikku donitsin läpi ja dippaa sitten donitsi suklaaseen. Katso, että suklaata tulee myös tikun juureen, jotta tikku pysyy suklaan kovettua paikoillaan. Valuttele ylimääräinen suklaa pois, koristele vaikkapa strösseleillä ja laita tasaiselle alustalle kovettumaan. Säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti