tiistai 24. huhtikuuta 2012

Minidonitsit koneella

Olen saanut uuden lelun! Minut paremmin tuntevat tietävät, että keittiömme kaapeista voi löytää keittiökoneita joka lähtöön; on kaikkea jäätelökoneesta pitsauuniin ja vohveliraudan kautta leipäkoneeseen... Mutta kaikki ovat kovassa käytössä! Minut oli siis helppo saada innostumaan Donitsikoneesta. Näin pieniä vastustamattoman suloisia donitseja Elämä makeaksi- blogissa MTV3: n sivuilla, ja oma donitsikone oli tilattava saman tien! Jos tällä saadaan molempien lasten tuleville synttäreille kivaa tarjottavaa aikaiseksi, on kone jo hintansa tienannut! Ja hyviähän näistä tuli, kun jo heti kokeiltiin. Nämä valmistuvat lisäksi todella nopeasti, kymmenessä minuutissa on jo taikina tehty ja eka satsi donitseja perheen suissa. Tein taikinan edellä mainitun blogin ohjeella ja kuorrutin vesi-mansikkatomusokeriseoksella ja sulatetulla suklaalla. NAM!HUOM!
Olen lisännyt heinäkuussa 2012 lisää donitohjeita blogiini!

3 kommenttia:

  1. Hmmm, kiinnostuin hurjasti, sillä meillä on kaksi kipaletta varsinaisia donitsifaneja. Töissä menemme perjantaina Treelle toimintapäivän merkeissä, joten taidanpa poiketa tuolla Unelmissa. Ostoslista ajatuksissa on jo venynyt melko pitkäksi.

    VastaaPoista
  2. Heips! Joo, donitsit menevät meilläkin kuin kuumille kiville ... Toivottavasti koneita on vielä jäljellä kaupassa, nettikaupasta ne olivat heti loppu, minä onneksi nopeana tilaajana sain vielä omani! Nopeat syövät hitaiden donitsit, vai miten se meni... Maria

    VastaaPoista
  3. Pöfff, koko liike oli viimeistä päivää auki ja siellä ei ollut enää paljoa mitään jäljellä. No, ne mitä sain oli kylläkin puoleen hintaan:)

    VastaaPoista