sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tomaatti-mozzarellasalsa

Kesän kynnyksellä alkaa tehdä mieli tomaattia ja mozzarellaa. Paitsi salaattia, teemme yhdistelmästä usein salsaa. Sitä voi syödä lisäkkeenä sellaisenaan, tai vaikka patongin kera.


1 rasia pieniä tomaatteja
1 rasia minimozzarelloja
1 tl pitsamaustetta
0,5 tl suolaa
1 tl sokeria, mieluiten tummaa
mustapippuria
reilusti tuoretta basilikaa silputtuna
loraus balsamicoa
isompi loraus sitruunaoliiviöljyä (tai oliiviöljyä ja sitruunamehua)
1 valkosipulinkynsi pilkottuna
ruohosipulia, jos jo löytää puutarhasta

Pilko tomaatteja ja mozzarelloja halutessasi vielä pienemmiksi. Lisää muut ainekset ja anna maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti