lauantai 22. syyskuuta 2012

Jauhelihapiirakka

Mökkiviikonlopun lounaaksi sopi hyvin jauhelihapiirakka, jonka maustoin uudella Musta Pekka-makea chili- tuorejuustolla.

Pohjana valmis piiraspohja

Täyte:
n. 300 g jauhelihaa
1 sipuli
suolaa
pippuria
pitsamaustetta
paprikajauhetta
1 prk chili- tuorejuustoa
puolikas paprika
2 dl ruokakermaa
2 munaa
1 dl juustoraastetta

Paista jauheliha ja sipuli pannussa ja lisää mausteita maun mukainen määrä. Taputtele piiraspohja vuoan pohjalle ja levitä jauhelihaseos pohjan päälle. Pilko tai murustele chilijuusto pinnalle, lisää paprika suikaleina. Sekoita munat ja kerma keskenään ja kaada piiraan päälle. Lisää lopuksi juustoraaste. Paista piirakkaa 225 asteessa noin puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti