torstai 2. helmikuuta 2012

Helppo kääretorttu

Tämän kääretortun tein jonkin aikaa sitten, kun ystävä tuli auttamaan bloggauksen aloittamisessa, kiitos vielä avusta!


Kääretorttupohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
0,75 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

Väliin:
vaniljakreemiä jauheesta, esim. Mauste-Sallinen
hilloa, tällä kertaa käytin kesällä tekemääni kesäkurpitsa-sitrushilloa

Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri. Lisää muut aineet varovasti. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa muutama minuutti. Anna jäähtyä. Kumoa ja irrota leivinpaperi. Täytä ja kääri rullalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti